Første eksponering på papir

I dag var det tid for å gjøre den aller første testeksponeringen i mobilkameravogna. Eksponeringen ble gjort på en «teststrimle» på 40x100cm sånn cirka, og varte i fire minutter. Blenderåpningen hadde en diameter på ca 4-5mm, noe som tilsvarer en blender på noe mellom 450 og 500. Ganske liten blenderåpning med andre ord. Muligens hadde resultatet blitt skarpere med en litt større åpning, det kan virke som om idealåpningen må være det. Vi får gjøre en ny test senere en gang.

"Teststrip" på 40x100cm henger til tørk

«Teststrip» på 40x100cm henger til tørk

Det var et tre der, det var det jeg visste.

Det var et tre der, det var det jeg visste.

Nærbilde av teststrimla.

Nærbilde av teststrimla.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *