Vi kom frem, men det holdt hårdt!

Vi fikk litt av en tur på slutten, måtte kjøre på det vi kunne for å nå ferga til Træna. Tunnellarbeid i en tunnell ga oss ekstra tidstap, vi måtte vente mange laaange minutter i tunnellen før de slapp oss gjennom. Heldigvis fikk vi kontakt med ferga og fikk de til å vente. Da vi kom frem til fergeleiet på Stokkvågen var det lang kø, men siden vi hadde prioritert plass på turen kunne vi kjøre rett ombord :) 20130713-121339.jpg Torsdag ble The Giant Mobile Camera plassert på festivalplassen til Trænafestivalen, med fin utsikt rett frem til storscenen. Lysforholdene var ikke de beste på torsdagen, så det ble ikke noe fotografering før på fredag. Da ble det til gjengjeld rimelig hektisk til tider. 20130713-121219.jpg I dag håper jeg også å få det litt hektisk, men været ser foreløbig ikke ut til å være på min side. Kanskje stemmer meldinga fra Yr, og det blir litt lettere utpå ettermiddagen. Da blir det nok litt fotografering utover kvelden. 20130713-121242.jpg I tillegg til fotgraferingen har det vært et jevnt sig av folk inni kameravogna, og det er like morsomt og givende å oppleve folks reaksjoner hver eneste gang.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *