Nå er det snart dagen!

Kameraet er «innspilt», noen få utvalgte fikk oppleve en seanse hvor vi fikk se et bilde projisert på veggen, med både godt å spise og god drikke til. Spillemann Magne Kleiveland spilte to låter på hardingfela si, så kameraet har fått en skikkelig innvielse.

Et lydhørt publikum lytter til Magne Kleivelands hardingfelespill.

Spelemann Magne Kleiveland og fetter Hjørund Kleiveland er med og innvier kameraet

Jeg hadde bestilt skilt til kameraet slik at jeg skulle få det tilsendt i oppkrav, men slik gikk det ikke. Jeg ringte og etterlyste skiltet, og da viste det seg at det lå klart for henting hos biltilsynet på Finnsnes. Så da dro jeg dit.

Nå er skiltet på plass, og webadressen til fotografen er også klistret på.

Dekaler til vognen hadde jeg fått skåret ut hos en lokal profilbedrift (dyrt), og klistret dem selv på. Jeg håper virkelig at de blir sittende fast.

Dekalen foran, slik vil møtende trafikk se kameraet.

Det har vært litt besøk i vogna, men noen besøkende har valgt å legge igjen bevis for sitt besøk på utsiden, uten å gå inn. Kanskje heldigvis, får jeg si.

Elgens lille «hilsen»

Noe vedlikehold har vært nødvendig, jeg måtte skifte kontakten bak på bilen min da det var overslag i den gamle. Satte jeg på blinkelys, begynte alle lysene på vogna å blinke samtidig. Jeg kunne selvfølgelig ikke kjøre med vogna i slik stand, men heldigvis hadde jeg en annen bil til disposisjon. Da kunne jeg flytte kameraet slik at jeg kunne male den utvendig.

Ny kontakt på plass på bilen.

Nå er det bare få dager igjen til Worldwide Pinhole Photography Day, og da skal kameraet være på plass på torget i Tromsø. Det blir en liten «vernissage» dagen før, lørdag 27. april, kl. 13, på selve dagen åpner en utstilling på Kulturhuset med pinholebilder tatt i byen.

WPPD 2013

I dag fikk jeg et oppslag i lokalavisa «Nye Troms»:

Har også vært på nettutgaven til Nordlys, og på Nettavisen, så litt oppmerksomhet har kameraet skapt allerede.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *